Meni

Doručak-Predjela

Restoran Rustico Vam nudi doručak koji pada u najbitniji obrok i opšte je poznato da direktno utiče na bolju koncentraciju, veću produktivnost i raspoloženje. Nudimo Vam veliki izbor za doručak, predjela i veliki izbor supa i čorba.

Doručak-Predjela

Pizze

Najbolje pice u Šapcu se kriju u picerija-restoran Rustico: Nudimo Vam veliki izbor pica kao što su: Margarita, Funghi, Vegetariana, Capricciosa, Pizz Bella,  Pizza BBQ,  Pizza Pepperoni, Mozzarella, Pizza Speciale, Pizza Pečenica, Quattro Stagioni,  Pizza Venezia,  Gurman, Mexicana, Con Tuno, Quattro Formaggio, Prosciutto, La Rucola, Pizza Pršuta, Pizza Rustico, Slatka Pizza...

Pizze

Paste-Rižoto

Sve naše paste na jednom mestu! Najbolje su kad se jedu u društvu! Veoma ukusne paste, rižoto i panirana jela na jednom mestu.

Paste-Rižoto

Jela sa piletinom i ćuretinom

Restoran Rustico se nalazi na predivnoj lokaciji u centru grada, posetite nas i probajte  tradicionalu ponudu jela naše kuće i fenomenalna ponuda specijaliteta sa našeg roštilja.

Jela sa piletinom i ćuretinom

Specijaliteti sa roštilja-Sosevi

Novo u ponudo, sočan biftek. U našem novom meniju možete pronaći i morske plodove i internacionalna jela našeg restorana Rustico.

Specijaliteti sa roštilja-Sosevi

Salate -Deserti i palačinke

Obrok salate su idealne  jer sadrže sveže sastojke, služe se hladne i zato su pravi obrok za letnje dane kada nam treba hrana koja osvežava. Obrok salate: Cezar salata, Biftek salata. Pored obrok salata imamo i veliki izbor salata: Grčka salata, Vitaminska salata, Paradajz salata, Krastavci u pavlaci, Kupus salata, Šopska salata...

Salate -Deserti i palačinke

Napici

Veliki izbor toplih i hladnih napitaka pripremamo uz osmeh samo za vas i vaše najdraže. Započnite dan zdravim napitkom koji Vam daje energiju.

Napici

Vina

Veličanstveno vino koje jasno upućuje na gotovo nezaobilazan spoj  umetnosti dostojno je utočište ali i dobar domaćin za sve koji požele da vide i dožive pravi ukus vina.

Vina